3 unieke outfits voor een letterfeest

Wij Nederlanders zijn wel van een feestje. Zo wordt er onder de rivieren fanatiek carnaval gevierd, maar ook boven de rivieren zijn ze dol op themafeesten zoals Oktoberfest. Ook andere themafeesten die niet gebonden zijn aan een bepaalde periode zijn enorm populair. Zo zijn proud to be fout, flower power, superhelden en letterfeesten populaire feestthema’s voor verenigingen en vriendengroepen. Een letterfeest kan je het gehele jaar organiseren en het zorgt ervoor dat je jouw gasten vraagt creatief te zijn met hun feestkleding outfits. Inspiratie nodig? Lees hier 3 unieke outfits voor een letterfeest.

Outfit met de letter D

Wanneer je letterfeest als onderwerp de letter D heeft, kiezen mensen vaak voor een dokterspak, doornroosje of een dracula-outfit. Wil je echt de aandacht trekken, is een dinosauruspak iets unieks. Hoewel je met een dinosauruspak iets minder mobiel bent, hoef je ook niet veel te lopen, iedereen zoekt jou wel op.

Outfit met de letter E

Bij een letterfeest met de letter E kiezen veel dames voor een Engel outfit een mannen gaan vaak als Eskimo of Egyptenaar. Wil je uniek zijn? Met een Elvis Presley outfit spring je er gegarandeerd uit. En het leuke van deze outfit, ze zijn voor zowel mannen als vrouwen beschikbaar. Word jij de enige vrouwelijke Elvis van de avond?  

Outfit met de letter P

Wil je anders verkleed gaan dan anderen, is het belangrijk om out of the box the denken voor een originele outfit. Bij een letterfeest met de letter P kiezen veel mensen voor een Piloot, Peaky Blinders outfit of een piraat. Wil je echt origineel doen, is een paashaas kostuum een aanrader. Niet veel mensen zullen bij de letter P aan een paashaaspak denken. Je maakt je outfit helemaal af met een wortel en paaseitjes.

Feestkleding kopen

De keuze is reuze wanneer je feestkleding wilt kopen. Probeer daarom zo origineel mogelijk te zijn. Wees niet bang dat je direct de hoofdprijs dient te betalen. Ook originele feestkleding hoeft niet duur te zijn. Zo kan je online heel voordelig originele feestkleding kopen waarmee je indruk maakt op je vrienden en familie.